صدف های دو کپه ای پخته و خام

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 صدف های دو کپه ای پخته و خام دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صدف های دو کپه ای پخته و خام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي صدف های دو کپه ای پخته و خام،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن صدف های دو کپه ای پخته و خام :

نمونه

10.3.2 صدف­های دو کپه­ای پخته و خام

پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis) بسته­بندی در هوای معین با غلظت بالای دی­اکسیدکربن در مخلوط گاز افزایش می­یابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتی­گراد) در هوا، [1]VP و MAP[2] را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دی­اکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دی­اکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری[3] محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونه­های بسته بندی شده در هوا افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانی­تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.


[1] -vacuum packaging

[2] -modified atmosphere packaging

[3] – shelf life

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید