مقاله کاربرد مدل برنامه ریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تعیین جیره غذایی گاو شیری منطبق با معیارهای اقتصادی ، زیست محیطی و تغذیه ای

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله کاربرد مدل برنامه ریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تعیین جیره غذایی گاو شیری منطبق با معیارهای اقتصادی ، زیست محیطی و تغذیه ای دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد مدل برنامه ریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تعیین جیره غذایی گاو شیری منطبق با معیارهای اقتصادی ، زیست محیطی و تغذیه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله کاربرد مدل برنامه ریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تعیین جیره غذایی گاو شیری منطبق با معیارهای اقتصادی ، زیست محیطی و تغذیه ای،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد مدل برنامه ریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تعیین جیره غذایی گاو شیری منطبق با معیارهای اقتصادی ، زیست محیطی و تغذیه ای :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: ششمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران

تعداد صفحات: 19

نویسنده(ها):

مرضیه مطلبی – کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد
محمدرضا کهنسال – استادیار گروه اقتصاد کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

امروزه فرمول بندی جیره فقط بر اساس هدف اقتصادی و تغذیه ای صورت نمی گیرد، بلکه اهداف زیست محیطی نیز باید در نوشتن جیره لحاظ شود. تامین و برآورد هدفهای زیست محیطی ، تغذیه ای و اقتصادی به طور همزمان و رسیدن به جوابی منطبق با این معیارها با استفاده از برنامه ریزی خطی ساده امکان پذیر نیست بنابراین در این مطالعه از مدلبرنامه ریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تهیه جیره برای یک گاو 700 کیلویی با تولید روزانه 36 کیلوگرم شیر 3/5 درصد چربی استفاده شد. این روش می تواند چند هدف را به طور همزمان و کنشی بهینه یابی کند. همچنین برای مقایسه این روش با روشهای دیگر جیره نویسی مدل برنامه ریزی هدف (GP) نیز برآورد گردید. نتایج تحقیق نشان داد که روش IMGP هم از نظر اقتصادی و تغذیه ای و هم از نظر زیست محیطی بر روش GP برتری دارد زیرا اولا جیره حاصل شده از روش GP جیره ای متعادل نمی باشد، به این دلیل که ازکلیه مواد غذایی در این جیره استفاده نشده است. در حالی که جیره نوشته شده با استفاده از روش IMGP متعادل است. ثانیا فسفر موجود در جیره حاصل شده از روش IMGP کمتر از روش GP می باشد. ثالثا هزینه حاصله از روش IMGP، 24 ریال به ازاء هر کیلوگرم جیره کمتر از روش GP است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید